The 5-Second Trick For πλαινα σκαλοπατια

Wiki Article

Αν ο οδηγός επιθυμεί να κινηθεί σε πιο δύσκολα σημεία, μέσω ειδικού επιλογέα μπορεί να επιλέξει είτε την αυτόματη λειτουργία είτε το κλείδωμα μεταξύ εμπρός και πίσω άξονα για πιο απαιτητικές συνθήκες.

Φρύδια (φτερών): Πλαστικά πρόσθετα που εφαρμόζουν στο τόξο που σχηματίζουν οι θόλοι των τροχών, υπόσχονται και προστασία από γρατσουνιές.

Επόμενο Επιστροφή Εισάγετε τον Κωδικό επιβεβαίωσης.

Ακαμπτος άξονας: Δέχεται βάρη και δεν λυγίζει-σπάει. Συνδέει τις πλήμνες των δύο τροχών και τις κρατάει σταθερά μεταξύ τους, ενώ διατηρεί το διαφορικό σε σταθερή απόσταση από το έδαφος λόγω των προαναφερθέντων.

προφίλ όπου απορροφά μέρος της δύναμης σε περίπτωση σύγκρουσης, έχει

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την ενότητα Όροι & Προϋποθέσεις

Διαγραφή Αυτού του Είδους Πηγαίντε στη Λίστα Επιθυμιών Δεν έχετε προϊόντα στην λίστα επιθυμιών σας.

προφίλ όπου απορροφά μέρος της δύναμης σε περίπτωση σύγκρουσης, έχει

Σύγκριση Προϊόντων Διαγραφή Αυτού του Είδους Σύγκριση Απαλοιφή Όλων Δεν έχετε επιλέξει προϊόντα για σύγκριση.

Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από here τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.

Μια επιλογή επιχειρήσεων με συναφές αντικείμενο δραστηριότητας:

Στη βασική έκδοση η καρότσα είναι επίπεδη πλατφόρμα με κάγκελο μπρος-πίσω. Διατίθεται με ανοιγόμενα μεταλλικά ή ξύλινα συρταρωτά παραπέτια, αλλά μπορεί επίσης να εφαρμοστεί οποιαδήποτε τροποποίηση ανάλογα με την ανάγκη κάθε διαφορετικής εργασίας. Ανατρεπόμενη καρότσα

Τι πρέπει να καταλάβεις αν δεις σηκωμένους τους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου

Your browser isn’t supported anymore. Update it to obtain the finest YouTube encounter and our most up-to-date attributes. Learn more

Report this wiki page